Executive Suites

Kuzey Doğu Ontario, Chapleau
Executive Suites Genel
Executive Suites Genel
Executive Suites Genel
Executive Suites Genel
Executive Suites Genel
Image More +77 fotoğraf
Executive Suites
200 Monk St Kuzey Doğu Ontario, Chapleau

Executive Suites konaklamanızda Chapleau bölgesinde, Wenebegon River Provincial Park Provincial Park ile 21,8 km (13,6 mi) ve Chapleau-Nemegosenda River Provincial Park ile 30 km (18,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu apart daire Five Mile Lake Provincial Park ile 38,9 km (24,2 mi) mesafede.

Executive cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 13.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Business
Business Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x