Executive Spa Hotel

Motor Valley, Fiorano Modenese
Executive Spa Hotel Genel
Executive Spa Hotel Genel
Executive Spa Hotel Genel
Executive Spa Hotel Genel
Executive Spa Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +79 fotoğraf
Executive Spa Hotel
Via Circondariale San Francesco, 2 Motor Valley, Fiorano Modenese

Fiorano Modenese bölgesindeki Executive Spa Hotel konaklamanızda, Maranello Ferrari Müzesi ve Salse di Nirano Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Ferrari Fabrikası ile 3,5 mi (5,7 km) ve Museo Enzo Ferrari (Enzo Ferrari Müzesi) ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Exè Restaurant yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

64 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x