Executive Hotel Paris Gennevilliers

Gennevilliers
Executive Hotel Paris Gennevilliers Genel
Executive Hotel Paris Gennevilliers Öne Çıkan Resim
Executive Hotel Paris Gennevilliers Dış Mekan
Executive Hotel Paris Gennevilliers Dış Mekan
Executive Hotel Paris Gennevilliers Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Executive Hotel Paris Gennevilliers
26 boulevard Louise Michel , Gennevilliers

Executive Hotel Paris Gennevilliers misafirlere Gennevilliers bölgesinde, iş merkezinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Champs-Elysees (Şanzelize) ile 5 mi (8,1 km) ve Louvre Müzesi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Executive Hotel Paris Gennevilliers misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 82 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gennevilliers bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1614 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x