EXE Zizur Pamplona

Southern Basque Country, Zizur Mayor
EXE Zizur Pamplona Genel
EXE Zizur Pamplona Genel
EXE Zizur Pamplona Genel
EXE Zizur Pamplona Genel
EXE Zizur Pamplona Genel
Image More +47 fotoğraf
EXE Zizur Pamplona
Calle Etxesakan, 3 Southern Basque Country, Zizur Mayor

Zizur Mayor bölgesindeki EXE Zizur Pamplona misafirlere iş merkezinde, Navarra Üniversitesi ve Navarra Ünivesitesi Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Navarra Üniversitesi Kliniği ile 2,2 mi (3,6 km) ve Pamplona Planeteryumu ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zizur Mayor bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3766 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Extra Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x