Exe Praia Golfe

Northern Portugal, Espinho
Exe Praia Golfe Genel
Exe Praia Golfe Genel
Exe Praia Golfe Genel
Exe Praia Golfe Genel
Exe Praia Golfe Genel
Image More +59 fotoğraf
Exe Praia Golfe
Rua 6 Edificio PraiaGolfe Northern Portugal, Espinho

Exe Praia Golfe misafirlere Espinho merkezinde, Espinho Plajı yakınında ve Casino Espinho ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Porto Tarihi Kent Merkezi ile 14,3 mi (23 km) ve Ribeira Meydanı ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Terraco Atlantico ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 133 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Espinho bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3638 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Frontal Sea View)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Süit, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Süit (Frontal Sea View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x