Exe Hotel Cataratas

600 Hektar, Puerto Iguazú
Exe Hotel Cataratas Genel
Exe Hotel Cataratas Genel
Exe Hotel Cataratas Genel
Exe Hotel Cataratas Genel
Exe Hotel Cataratas Genel
Image More +43 fotoğraf
Exe Hotel Cataratas
Ruta Nacional 12 km 4 Iguacu National Park 600 Hektar, Puerto Iguazú

Puerto Iguazú bölgesindeki Exe Hotel Cataratas konaklamanızda, Biocentro Iguazu Hayvanat Bahçesi ve Aripuca ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Iguazu Şelalesi ile 9,3 mi (15 km) ve Kuş Parkı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurante Cataratas misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 133 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x