EXchange Hotel Vancouver

Vancouver Coast, Vancouver
EXchange Hotel Vancouver Öne Çıkan Resim
EXchange Hotel Vancouver Dış Mekan
EXchange Hotel Vancouver Dış Mekan
EXchange Hotel Vancouver İç Mekan
EXchange Hotel Vancouver İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
EXchange Hotel Vancouver
475 Howe Street Vancouver Coast, Vancouver

EXchange Hotel Vancouver size Vancouver (Vancouver Şehir Merkezi) bölgesinde, Canada Place Gemi Turu Terminali ve Canada Place ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vancouver Waterfront ile 0,2 mi (0,4 km) ve Robson Street ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Hydra Estiatorio ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler tablet bilgisayar ve Akıllı televizyonlar bulunan 202 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bisiklet turu bilgileri, bisiklet saklama alanı ve bisiklet transfer aracı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Queen
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Two Queens
Superior
Superior Two Queens with Sitting Area
Deluxe
Deluxe King
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Boutique
Boutique Queen Studio – Accommodates upto 2 people
Patio
Patio Suite
Pender
Pender Suite
Urban
Urban Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x