Evoma Bangalore

Bengaluru
Evoma Bangalore Genel
Evoma Bangalore Genel
Evoma Bangalore Genel
Evoma Bangalore Genel
Evoma Bangalore Genel
Image More +23 fotoğraf
Evoma Bangalore
14 Bhattrahalli Old Madaras Road , Bengaluru

Evoma Bangalore misafirlere Bengaluru (Krishnarajapura) bölgesinde, Omthara Kala Kuteera ve Gopalan Signature Mall ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel M.G. Road ile 8,9 mi (14,3 km) ve Manyata Tech Park ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Courtyard ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Küçük mutfak olan 66 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 21-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x