Evi Evan Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Siros Adası
Evi Evan Hotel Öne Çıkan Resim
Evi Evan Hotel Dış Mekan
Evi Evan Hotel Dış Mekan
Evi Evan Hotel Dış Mekan
Evi Evan Hotel Dış Mekan
Image More +121 fotoğraf
Evi Evan Hotel
Galissas Galissas beach Decentralized Administration Of The Aegean, Siros Adası

Syros bölgesindeki Evi Evan Hotel misafirlere denize sıfır, Ege Adaları ile Galissas Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Armeós Beach ile 0,4 mi (0,6 km) ve Saint Stefanos Kilisesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin restoranı öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Ground Floor)
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Upper Floor)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras (Upper Floor)
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x