Evergreen Apartments

Anse La Mouche
Evergreen Apartments Öne Çıkan Resim
Evergreen Apartments Dış Mekan
Evergreen Apartments Dış Mekan
Evergreen Apartments Dış Mekan
Evergreen Apartments Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Evergreen Apartments
Santa Maria Estate, Anse a la Mouche , Anse La Mouche

Bu apart otel misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, La Mouche Plajı ve Anse Boileau Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Anse Royal Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Baie Lazare Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x