Evening Star Motel

Britanya Kolombiyası (ınterior), Greenwood
Evening Star Motel Öne Çıkan Resim
Evening Star Motel Dış Mekan
Evening Star Motel Dış Mekan
Evening Star Motel Dış Mekan
Evening Star Motel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Evening Star Motel
798 Government Road Britanya Kolombiyası (ınterior), Greenwood

Evening Star Motel konaklamanızda Greenwood bölgesinde, Columbia Mountains ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu motel Mount Baldy Kayak Merkezi ile aynı bölgededir.

Evening Star Motel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

11 odada mikrodalga fırın ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, portatif vantilatörler ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafilere barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Süit, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (1 Queen Bed , 1 Double Bed, 1 Single )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x