Evenia Zoraida Resort

Costa De Almeria, Roquetas de Mar
Evenia Zoraida Resort Genel
Evenia Zoraida Resort Genel
Evenia Zoraida Resort Öne Çıkan Resim
Evenia Zoraida Resort Dış Mekan
Evenia Zoraida Resort Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Evenia Zoraida Resort
Avenida Mariano Hernandez, 133 Costa De Almeria, Roquetas de Mar

Evenia Zoraida Resort misafirlere Roquetas de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Roquetas de Mar Beach ve Playa de la Bajadilla ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Castor Oyun Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Serena Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Mediterraneo yemek servisi için ideal, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 408 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Roquetas de Mar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (2 adults and 1 child)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (2 adults and 2 children)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (3 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x