Evenia Olympic Suites

Costa Brava, Lloret de Mar
Evenia Olympic Suites Genel
Evenia Olympic Suites Genel
Evenia Olympic Suites Genel
Evenia Olympic Suites Genel
Evenia Olympic Suites Genel
Image More +25 fotoğraf
Evenia Olympic Suites
Avda Sra De Rossell 3 Costa Brava, Lloret de Mar

Evenia Olympic Suites misafirlere Lloret de Mar merkezinde, Water World (Su Dünyası) ve Arbre Aventura Park ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lloret de Mar Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Tossa de Mar Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Evenia Olympic Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 162 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (2 Adults)
Family
Family Oda (2 Adults + 1 Child)
Family
Family Oda (2 Adults + 2 Children)
Family
Family Oda (2 Adults + 3 Children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x