Eva Apartahotel

Costa Brava, Lloret de Mar
Eva Apartahotel Öne Çıkan Resim
Eva Apartahotel Dış Mekan
Eva Apartahotel Dış Mekan
Eva Apartahotel Dış Mekan
Eva Apartahotel Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Eva Apartahotel
Avda. Roca Grossa,14-16 Costa Brava, Lloret de Mar

Eva Apartahotel misafirlere Lloret de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Gran Casino Costa Brava Kumarhanesi ve Lloret de Mar Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Tossa de Mar Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Sa Caleta Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Restaurante Eva ideal, havuz kenarı bu restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel havuz manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Pax)
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 Pax)
Luxury
Luxury Stüdyo
Exclusive
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Grand
Grand Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
Classic
Classic Apart Daire
Economy
Economy Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x