Europa Hotel

Volga (bölge), Kazan (Rusya)
Europa Hotel Öne Çıkan Resim
Europa Hotel Kahvaltı
Europa Hotel Kahvaltı
Europa Hotel Kahvaltı
Europa Hotel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Europa Hotel
Peterburgskaya street, 14 Volga (bölge), Kazan (Rusya)

Europa Hotel misafirlere Kazan merkezinde, Millennium Parkı ve Koltso ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Basket-Hall Arenası ile 0,2 mi (0,4 km) ve Sovyet Yaşam Tarzı Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Europa Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

22 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x