Eurasia Cha-Am Lagoon

Orta Tayland, Bang Kao
Eurasia Cha-Am Lagoon Genel
Eurasia Cha-Am Lagoon Genel
Eurasia Cha-Am Lagoon Genel
Eurasia Cha-Am Lagoon Genel
Eurasia Cha-Am Lagoon Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Eurasia Cha-Am Lagoon
24/24 Bangkao Orta Tayland, Bang Kao

Cha-am bölgesindeki Eurasia Cha-Am Lagoon misafirlere deniz kıyısında, Cha Am Hastanesi ve Cha-am Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hua Hin Plajı ile 21,1 mi (34 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 21,1 mi (34 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Cha-am bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2056 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Superior Beachwalk

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x