Euphoriad

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat Medina Bölgesi
Euphoriad Öne Çıkan Resim
Euphoriad Dış Mekan
Euphoriad Dış Mekan
Euphoriad Dış Mekan
Euphoriad Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Euphoriad
7-9 impasse Caïd Bargach Ancienne medina Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat Medina Bölgesi

Euphoriad misafirlere Rabat merkezinde, Oudaia Kapısı ve Rue des Consuls ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Bab Oudaia ile 0,3 mi (0,6 km) ve Galérie d'Art Nouiga ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Dubleks
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x