Eulennest

Schleswig-holstein Binnenland, Tarp
Eulennest Genel
Eulennest Genel
Eulennest Genel
Eulennest Öne Çıkan Resim
Eulennest Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Eulennest
Vogelbeerweg, 2 Schleswig-holstein Binnenland, Tarp

Eulennest konaklamanızda Tarp bölgesinde, Flensburg Limanı ile 20,3 km (12,6 mi) ve Adelby Kilisesi ile 20,4 km (12,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kaufmannshöfe ile 20,5 km ve St. Nikolai Kilisesi ile 20,5 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 31-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x