Etna Suite

Doğu Sicilya, Katanya
Etna Suite Genel
Etna Suite Öne Çıkan Resim
Etna Suite Dış Mekan
Etna Suite Dış Mekan
Etna Suite Dış Mekan
Image More +128 fotoğraf
Etna Suite
Via Etnea, 290 Doğu Sicilya, Katanya

Katanya (Katanya Kent Merkezi) bölgesindeki Etna Suite misafirlere Via Crociferi ve Massimo Bellini Tiyatrosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon San Nicolo Benedik Manastırı ile 1,3 km (0,8 mi) ve Catania Katedrali ile 1,7 km (1,1 mi) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Classic
Classic Süit
Comfort
Comfort Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with sitting area)
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x