Etiler Otelleri Ara

En uygun Etiler otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Etiler otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Etiler Hakkında

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan Etiler, çevresi Levent ve Bebek’le çevrili hayli popüler bir mahalle. İsmini eskiden bölgede toplu konut projelerine imza atan şirketten alan mahalle, 1950’lere dek geniş ve boş arazilerden meydana geliyordu. Sonrasında Etiler’de birbiri ardınca yaptırılan villalar ve Bebek sahiline yakınlığı sayesinde mahallenin gelişimi giderek hız kazandı. 1980’lerin sonuna doğru yükselen çok katlı apartmanlarla günümüzdeki görüntüsünü alan mahallede açılan gece kulüpleri ve restoranlar, Etiler’in  önemli bir eğlence yeri olmasını sağladı. Günümüzde ise mahalle, yeni eklenen yerleşim alanlarıyla beraber şehirde alışverişin, eğlencenin ve modanın başlıca durakları arasında yer almayı sürdürüyor.

İstanbul sosyetesinin göz bebeği haline gelen alışveriş merkezlerinde gezerek veya lüks kafelerinde kahve molası vererek Etiler’in tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik civardaki restoranların ve kafelerin pek çoğu villa şeklinde ve kendilerine özel bahçeleri var. Bu sayede yaz aylarında Etiler’deki mekanlarda otururken açık havanın tadını çıkarabilirsiniz. Metro bağlantısının bulunması ise kuşkusuz bölgeye ulaşımı büyük ölçüde rahatlatıyor. Yakın sayılabilecek Zincirlikuyu metrobüs durağından taksiye bindiğinizde veya metroya aktarma yaptığınızda ortalama 10 dakika içinde Etiler’e hayli rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi’nin kampüsüne oldukça yakın olan mahallede üniversite içinde veya dışında gerçekleşen sanatsal etkinliklerle konserlere katılabilirsiniz. Etiler’deki otellerde kalarak şehrin neredeyse kalbi sayılabilecek denli merkezi bir noktada konaklamanız mümkün. Üstelik hemen her türden lüksü barındıran tesislerin bazıları İstanbul Boğazı manzarasına hakim. Çay-kahve makinesi, içinde alkollü ve alkolsüz içeceklerle kuruyemiş gibi atıştırmalıklar bulunan mini buzdolabı ve saç kurutma makinesi genellikle Etiler otellerinde standart olarak mevcut. Eğer küçük çocuklarınızla ve ailenizle birlikte konaklamanız gerekiyorsa, bazı otellerde aile odalarının bulunduğunu anımsatalım.

Etiler Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.