EthosHotel Wuhan Riverside

Wuhan
EthosHotel Wuhan Riverside Genel
EthosHotel Wuhan Riverside Öne Çıkan Resim
EthosHotel Wuhan Riverside Dış Mekan
EthosHotel Wuhan Riverside İç Mekan
EthosHotel Wuhan Riverside Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
EthosHotel Wuhan Riverside
No. 1 Lihuangpi Road , Wuhan

EthosHotel Wuhan Riverside misafirlere Wuhan merkezinde, Gude Temple ve Wuhan the Second Yangtze River Bridge ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wuhan Art Museum ile 4,4 mi (7,1 km) ve Beach Park ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin restoranı 鲜知Savor tarasfından yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 225 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Wuhan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Nehir Manzaralı
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Süit
Room
Senior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x