Ethnotel, Kolkata Airport

Doğu Hindistan, Kalküta
Ethnotel, Kolkata Airport Genel
Ethnotel, Kolkata Airport Genel
Ethnotel, Kolkata Airport Genel
Ethnotel, Kolkata Airport Öne Çıkan Resim
Ethnotel, Kolkata Airport Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ethnotel, Kolkata Airport
71/1 Jessore Road Airport 2.5 No Gate Doğu Hindistan, Kalküta

Ethnotel, Kolkata Airport konaklamanızda Kalküta bölgesinde, Nicco Parkı ile 12,4 km (7,7 mi) ve Victoria Anıtı ile 19,4 km (12 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Alipore Hayvanat Bahçesi ile 35,3 km (22 mi) mesafede.

Otelin restoranı Elphin Jessore misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Elita Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x