Estoril Hotel Marília

Marilia
Estoril Hotel Marília Genel
Estoril Hotel Marília Genel
Estoril Hotel Marília Genel
Estoril Hotel Marília Genel
Estoril Hotel Marília Genel
Image More +27 fotoğraf
Estoril Hotel Marília
Rua São Luiz,139 , Marilia

Marilia bölgesindeki Estoril Hotel Marília misafirlere Marilia Belediye Tiyatrosu ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bento de Abreu Stadı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SESI - Marilia Tiyatrosu ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

115 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire (Double Bed)
Room
Premium Süit
Room
Premium Apart Daire (Single Bed)
Room
Premium Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x