Estinate Hotel Naha

Güney Okinawa, Naha
Estinate Hotel Naha Genel
Estinate Hotel Naha Genel
Estinate Hotel Naha Genel
Estinate Hotel Naha Genel
Estinate Hotel Naha Genel
Image More +69 fotoğraf
Estinate Hotel Naha
2-3-11, Matsuyama Güney Okinawa, Naha

Estinate Hotel Naha misafirlere Naha merkezinde, Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ve Matsuyama Park ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel American Village Pazarı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Tomari Limanı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Ryukyu Modern Family)
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Ryukyu Modern Double)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Ryukyu Modern Twin)
Room
Oda, Sigara İçilmez (Ryukyu Modern King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x