Estella Hotel and Apartments

Limassol
Estella Hotel and Apartments Genel
Estella Hotel and Apartments Genel
Estella Hotel and Apartments Öne Çıkan Resim
Estella Hotel and Apartments Dış Mekan
Estella Hotel and Apartments Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Estella Hotel and Apartments
3 Christaki Kranou Street , Limassol

Estella Hotel and Apartments misafirlere Limassol (Germasogeia) bölgesinde, Dasoudi Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Galatex Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Limassol Arkeoloji Müzesi ile 2,5 mi (4 km) ve Limassol Hayvanat Bahçesi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda Estella Hotel and Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (3 Adults)
Family
Family Stüdyo (2 Adults + 1 Child)
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x