Estate Spa

Rehovot
Estate Spa Genel
Estate Spa Genel
Estate Spa Genel
Estate Spa Genel
Estate Spa Genel
Image More +78 fotoğraf
Estate Spa
Moshe Yatom 38 , Rehovot

Rehovot bölgesindeki Estate Spa konaklamanızda, Moshe Drimer Bahçesi ve Ibrahimi Mosque ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Yafa Limanı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Rothschild Bulvarı ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 3.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit (Jacuzzi and Sauna)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit (With Jacuzzi)
Room
Suite with Balcony
Room
VIP Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x