Estancia Villa Maria

Spegazzini
Estancia Villa Maria Genel
Estancia Villa Maria Genel
Estancia Villa Maria Genel
Estancia Villa Maria Genel
Estancia Villa Maria Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Estancia Villa Maria
Avenida Pereda s/n Maximo Paz , Spegazzini

Estancia Villa Maria misafirlere Spegazzini bölgesinde, havaalanı yakınında, Ezeiza Belediyesi Meydanı ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede ve Campanopolis - Aldea medieval ile 18,4 mi (29,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Hospital Rural de San Vicente Dr. Ramon Carrillo Hastanesi ile 22,5 mi (36,2 km) ve Autódromo de Buenos Aires Juan y Oscar Gálvez Yarış Pisti ile 26,7 mi (42,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 16 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra bitişik şaraphane ve açık tenis kortları dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası
Room
Master Suite
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x