Espinho Vintage

Northern Portugal, Espinho
Espinho Vintage Öne Çıkan Resim
Espinho Vintage Dış Mekan
Espinho Vintage Dış Mekan
Espinho Vintage Dış Mekan
Espinho Vintage Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Espinho Vintage
R. 30 793 Northern Portugal, Espinho

Espinho Vintage misafirlere Espinho bölgesinde, plaj yakınında, Espinho Pazarı ve Casino Espinho ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Porto Tarihi Kent Merkezi ile 16,9 mi (27,2 km) ve Ribeira Meydanı ile 17 mi (27,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x