Esperance 1

Decentralized Administration Of The Aegean, Siros Adası
Esperance 1 Öne Çıkan Resim
Esperance 1 Dış Mekan
Esperance 1 İç Mekan
Esperance 1 İç Mekan
Esperance 1 İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Esperance 1
48 Akti Papagou & Folegantrou Ermoupolis Decentralized Administration Of The Aegean, Siros Adası

Syros bölgesindeki Esperance 1 misafirlere Neorion Elefsis Tersanesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ermoupolis Şehir Meydanı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Syros Belediye Sarayı ile 0,9 km ve Siros Arkeoloji Müzesi ile 1 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x