Espana Condo Resort Pattaya TLH

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Espana Condo Resort Pattaya TLH Öne Çıkan Resim
Espana Condo Resort Pattaya TLH Dış Mekan
Espana Condo Resort Pattaya TLH Dış Mekan
Espana Condo Resort Pattaya TLH Dış Mekan
Espana Condo Resort Pattaya TLH Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Espana Condo Resort Pattaya TLH
Jomtien Second Rd Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Espana Condo Resort Pattaya TLH misafirlere Pattaya (Na Kluea) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Dongtan Plajı ile 3,1 mi (5 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Break fast yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretsiz su parkı ve sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double with Pool View
Double
Double room with Pool View
Room
Deluxe Double with City View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x