Espace Léonard de Vinci

Lisses
Espace Léonard de Vinci Genel
Espace Léonard de Vinci Genel
Espace Léonard de Vinci Genel
Espace Léonard de Vinci Genel
Espace Léonard de Vinci Genel
Image More +58 fotoğraf
Espace Léonard de Vinci
4 RUE LEONARD DE VINCI , Lisses

Lisses bölgesindeki Espace Léonard de Vinci konaklamanızda Greenparc Golf Club ve Parc Babyland ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Gâtinais Français Natural Regional Park ile 6 mi (9,7 km) ve Etiolles Golf Kulübü ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için L'Orangerie ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lisses bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1830 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x