Escape to the Beach

Route 62, Wilderness
Escape to the Beach Öne Çıkan Resim
Escape to the Beach Dış Mekan
Escape to the Beach Dış Mekan
Escape to the Beach Dış Mekan
Escape to the Beach Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Escape to the Beach
69 Sands Road Route 62, Wilderness

Escape to the Beach misafirlere Wilderness (Wilderness Plajı) bölgesinde, Cape Floral Region Protected Areas yakınında ve Yaban Hayatı Ulusal Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Milkwood Village Shopping Centre ile 0,3 mi (0,6 km) ve Wilderness Lagoon ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Humpback)
Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı (Southern Right)
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı (Minke)
Room
Süit, Okyanus Manzaralı (Orca)
Room
Deluxe Süit, Dağ Manzaralı (Bryde's)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x