Escale St Joseph

Tournon-sur-Rhone
Escale St Joseph Genel
Escale St Joseph Öne Çıkan Resim
Escale St Joseph Şaraphane
Escale St Joseph Şaraphane
Escale St Joseph Banyo Tipleri
Image More +9 fotoğraf
Escale St Joseph
228 Route de Lamastre , Tournon-sur-Rhone

Tournon-sur-Rhone bölgesindeki Escale St Joseph misafirlere nehir üzerinde, l'Ardèche Treni ve Chateau de Tournon 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cennet Bahçeleri ile 2,4 mi (3,9 km) ve Passerelle Marc Seguin Köprüsü ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

La Java Bleue, Escale St Joseph misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x