Ermitage De Corton

Cotes De Beaune, Chorey-les-Beaune
Ermitage De Corton Genel
Ermitage De Corton Genel
Ermitage De Corton Öne Çıkan Resim
Ermitage De Corton Dış Mekan
Ermitage De Corton Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ermitage De Corton
Route de Dijon D974 Chorey Cotes De Beaune, Chorey-les-Beaune

Chorey-les-Beaune bölgesindeki Ermitage De Corton konaklamanızda, Château de Meursault ve Château de Pommard ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Güzel Sanatlar Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Savigny-les-Beaune Şatosu ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı ERMITAGE misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit (Duplex)
Junior
Junior Süit (Duplex)
Superior
Superior Süit
Superior
Superior Süit (Junior)
Room
Classic Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x