Erlebnis Post - Hotel mit EigenART

Avusturya Alpleri, Spittal an der Drau
Erlebnis Post - Hotel mit EigenART Genel
Erlebnis Post - Hotel mit EigenART Genel
Erlebnis Post - Hotel mit EigenART Genel
Erlebnis Post - Hotel mit EigenART Genel
Erlebnis Post - Hotel mit EigenART Genel
Image More +38 fotoğraf
Erlebnis Post - Hotel mit EigenART
Hauptplatz 13 Avusturya Alpleri, Spittal an der Drau

Erlebnis Post - Hotel mit EigenART misafirlere Spittal an der Drau merkezinde, Porcia Kalesi ve Folklor Müzesi yakınında ve Stadtpark Center Spittal ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Millstatter Gölü ile 3,8 mi (6,2 km) ve Goldeck Kayak Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Yerel mutfak seven misafirler için Zellot ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x