Erg Chebbi Camp

Güneydoğu Fas, Taouz
Erg Chebbi Camp Öne Çıkan Resim
Erg Chebbi Camp Dış Mekan
Erg Chebbi Camp Dış Mekan
Erg Chebbi Camp Dış Mekan
Erg Chebbi Camp Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Erg Chebbi Camp
Ksar Merzouga Güneydoğu Fas, Taouz

Erg Chebbi Camp misafirlere Taouz bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Erg Chebbi ve Ksar Ait-Ben-Haddou yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı çadır ev Igrane Palmiye Korusu ile 3,9 mi (6,3 km) ve Dar Gnaoua Bambara Khamlia Cultural Center ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çadır evde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 4 odamız vardır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çadır evde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Çadır
Room
Deluxe Çadır
Room
Economy Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x