Erefarm Hostel

Suncheon
Erefarm Hostel Genel
Erefarm Hostel Genel
Erefarm Hostel Genel
Erefarm Hostel Genel
Erefarm Hostel Genel
Image More +202 fotoğraf
Erefarm Hostel
87, Sangsong-gil, Nagan-myeon , Suncheon

Suncheon bölgesindeki Erefarm Hostel konaklamanızda, Naganeupseong Halk Köyü ve Ppurigipeunnamu Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Seonamsa Tapınağı ile 9,5 mi (15,3 km) ve Suncheon Yabani Çay Evi ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Otelin Kore mutfağı alanında uzman restoranı Bammasil misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis ve lobide kahve servisi vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Ere - ondol)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Seungree)
Oda
Oda (Seungree - ondol)
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Ere)
Room
Oda (Ere - VIP)
Room
Oda (Pyeonghwa)
Room
Oda (Vision)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x