Eques Petit Resort

Cala d'Or
Eques Petit Resort Genel
Eques Petit Resort Genel
Eques Petit Resort Öne Çıkan Resim
Eques Petit Resort Dış Mekan
Eques Petit Resort Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Eques Petit Resort
Av. de Calonge, 9 , Cala d'Or

Santanyi bölgesindeki Eques Petit Resort konaklamanızda, Cala d'Or Marina ve Cala Gran ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cala Llombards Plajı ile 11,9 mi (19,2 km) ve Caló de ses Dones ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurante Club Hípico yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Hípico)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Eques)
Süit,
Süit, Teras
Junior
Junior Süit, Teras (Eques Premium)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x