Epoches Luxury Suites

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Koryshades
Epoches Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Epoches Luxury Suites Dış Mekan
Epoches Luxury Suites Dış Mekan
Epoches Luxury Suites Dış Mekan
Epoches Luxury Suites Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Epoches Luxury Suites
Plateia Korischadon Teselya Ve Merkez Yunanistan, Koryshades

Epoches Luxury Suites misafirlere Karpenisi bölgesinde, tarihi bölgede, Korishades Ulusal Direniş Müzesi yakınında ve Saloon Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Karpenisi Stadyumu ile 3,3 mi (5,3 km) ve St. Dimitrius Kilisesi ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Villaggio Cafe-Meze ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Ev, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x