Eny Boutique Hotel

Região Dos Lagos, Búzios
Eny Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Eny Boutique Hotel Dış Mekan
Eny Boutique Hotel Dış Mekan
Eny Boutique Hotel Dış Mekan
Eny Boutique Hotel İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Eny Boutique Hotel
Rua do Torque 42 Praia de João Fernandes Região Dos Lagos, Búzios

Eny Boutique Hotel misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Noktası yakınında ve Joao Fernandes Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Rua das Pedras ile 2,5 km (1,6 mil) ve Brigitte Bardot Heykeli ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit (Luxo)
Süit
Süit (Master)
Room
Comfort Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Presidential Süit
Room
Süit (VIP Luxo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x