Envigado Otelleri Ara

En uygun Envigado otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Envigado otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Envigado Hakkında

Kolombiya’nın kuzeybatısındaki Envigado şehri, hem verimli topraklarıyla hem de endüstri tesisleriyle ülkenin en faal kentleri arasında gösteriliyor. Andes Dağları’nın batısında, Porce Nehri’nin yakınında bulunan şehrin en yakın komşusu Medellin’e mesafesi 12 kilometre. Kültür – sanat ve gastronomi açısından zengin seçeneklere sahip şehre ulaşım da gelişmiş yol ağıyla oldukça kolay.  

Şehrin kurucuları Kolombiya şehirlerinin çoğunda olduğu gibi 1541 yılında bölgeye gelen İspanyollar. Envigado’nun şehir sıfatını alması ise 18. Yüzyılın başlarında gerçekleşiyor. Günümüzde gelişmiş altyapısı ve kamu hizmetleriyle Kolombiya’nın en iyi yaşam kalitesine sahip şehirlerinden olan Envigado, sayısı 40’ı aşan mahalle, ağaçlık sokaklar, parklar ve bir veya iki katlı inşa edilmiş evlerden oluşuyor.

Şehrin kırsal atmosferi birçok doğa sporu için de elverişli bir ortam sunuyor. Yürüyüş, dağ bisikleti, kuş gözlemciliği gibi açık hava aktivitelerine açık coğrafyasında dinginleşirken, festivallerinde ve özellikle de Noel zamanlarında artan hareketiyle de enerji doluyorsunuz. Sokaklardaki havai fişek gösterileri ve salsa partileri sabaha kadar sürerken kendinizi bu coşkunun içinde buluveriyorsunuz.  Kent merkezindeki ana park Envigado’nun sosyalleşme adresi olup, barlar, restoranlar ve kafelerle çevrili bir alanla sizi karşılıyor. Kentte ünlü filozof Fernando Gonzalez’in yaşadığı Müze Evi ulusal anıt özelliği taşıyor ve filozofun hayatından kesitler sunan eserler sergileniyor. Kentin en güzel yapılarından biri olan Iglesia Santa Gertrudis Kilisesi de kent rotasında önemli duraklardan birini oluşturuyor.

Şehrin geleneksellerinden bol adrenalin salgılayacağınız bir anı kalsın istiyorsanız, Kolombiya halkına özgü tehlikeli bir oyun olan Cancha de Tejo şehri unutulmaz kılacak aktivitelerden. Kilin içine gömülen baruta metal bir disk atarak oynanan bu oyunu sadece izleyin demekle yetiniyoruz.

Envigado’ya en yakın dış hat uçuşlarının yapıldığı havalimanı Medellin kentinde bulunan Jose Maria Cordova Uluslararası Havalimanı. Envigado şehir merkezine 31 kilometre mesafede bulunan havalimanından servis, taksi kullanarak veya araç kiralayarak transfer yapabiliyorsunuz.