Entre Vinhas & Mar

Oeste, Amoreira
Entre Vinhas & Mar Genel
Entre Vinhas & Mar Genel
Entre Vinhas & Mar Öne Çıkan Resim
Entre Vinhas & Mar Dış Mekan
Entre Vinhas & Mar Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Entre Vinhas & Mar
Casal Entrevinhas Estrada do Vau, n.7-i Oeste, Amoreira

Entre Vinhas & Mar misafirlere Obidos (Amoreira (Óbidos)) bölgesinde, Royal Obidos Golf Course ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Praia do Bom Sucesso ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan çiftlik oteli Obidos Şatosu ile 4,2 mi (6,8 km) ve Baleal Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Üzüm Asması Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Üzüm Asması Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x