Enterprise Hotel

Milano
Enterprise Hotel Genel
Enterprise Hotel Genel
Enterprise Hotel Genel
Enterprise Hotel Genel
Enterprise Hotel Genel
Image More +78 fotoğraf
Enterprise Hotel
Corso Sempione 91 , Milano

Enterprise Hotel misafirlere Milano (Porta Sempione) bölgesinde, Fiera Milano City ve Milan Kongre Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel CityLife Shopping District Alışveriş Merkezi ile 1 km ve Arco della Pace ile 1,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 126 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Spa küveti, buhar odası ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, Özel Banyo, Kule
Room
Classic Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Nesting Private Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x