Entenwirt Seeham

Flachgau, Seeham
Entenwirt Seeham Genel
Entenwirt Seeham Öne Çıkan Resim
Entenwirt Seeham Dış Mekan
Entenwirt Seeham Dış Mekan
Entenwirt Seeham Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Entenwirt Seeham
Biodorf-Weg 11 Flachgau, Seeham

Entenwirt Seeham misafirlere Seeham bölgesinde, göl üzerinde, Obertrumersee yakınında ve Hochseilpark Teufelsgraben High Ropes Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mirabell Sarayı ve Bahçeleri ile 13,2 mi (21,3 km) ve Salzburg Katedrali ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Entenwirt Seeham misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (mit Dachschräge)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda
Stüdyo
Stüdyo
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x