Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Jutland, Grasten
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs Genel
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs Genel
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs Genel
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs Genel
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs Genel
Image More +87 fotoğraf
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Fiskenæsvej 2 Jutland, Grasten

Grasten bölgesindeki Enjoy Resorts Marina Fiskenæs misafirlere denize sıfır, Grasten Sarayı ve Adsbol Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Dybbol Banke Savaş Alanı ile 13,1 km ve Dybbol Değirmeni ile 15,6 km mesafede.

Restaurant Fiskenaes yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 156 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 28-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve su kaydırağı gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Grasten bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Jakuzi (Linen Excluded)
Room
Ev, 4 Yatak Odası, Jakuzi (Linen Excluded)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı (Linen Excluded)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı (Linen Excluded)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x