Enjoy Dead Sea

Lut Gölü, Ein Bokek
Enjoy Dead Sea Genel
Enjoy Dead Sea Genel
Enjoy Dead Sea Genel
Enjoy Dead Sea Genel
Enjoy Dead Sea Genel
Image More +70 fotoğraf
Enjoy Dead Sea
Ein Bokek MP Dead Sea Lut Gölü, Ein Bokek

Tamar Bölge Konseyi bölgesindeki Enjoy Dead Sea konaklamanızda, Masada Milli Parkı ile 10,7 mi (17,3 km) ve Ein Gedi Ulusal Parkı ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Ein Gedi Spa ile 16,8 mi (27 km) ve Ein Gedi Plajı ile 19,5 mi (31,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Lobby Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

302 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Tamar Bölge Konseyi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Balkon
Club,
Club, Lounge Access
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x