Engsholms Slott

Orta İsveç, Morko
Engsholms Slott Genel
Engsholms Slott Genel
Engsholms Slott Öne Çıkan Resim
Engsholms Slott Dış Mekan
Engsholms Slott Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Engsholms Slott
Angsholm 11 Orta İsveç, Morko

Engsholms Slott misafirlere Morko bölgesinde, deniz kıyısında, Karolinska Üniversite Hastanesi ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede ve Sydpoolen Kapalı Su Parkı ile 24,9 mi (40 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tom Tits Experiment ile 25,3 mi (40,7 km) ve Stockholm Uluslararası Fuarı ile 27,7 mi (44,6 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Slottsrestaurangen misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 54 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve lobide kahve servisi vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Süit
Süit (Villa Liljefors)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x