Endheri Sunset

Dhangethi
Endheri Sunset Genel
Endheri Sunset Genel
Endheri Sunset Genel
Endheri Sunset Genel
Endheri Sunset Genel
Image More +71 fotoğraf
Endheri Sunset
Beach Road Alif Dhaal Atoll , Dhangethi

Dhangethi bölgesindeki Endheri Sunset misafirlere ana cadde üzerinde, Dhangethi Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ari Atoll ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Maaya Thila ile 0,1 km (0,1 mi) ve Alimathaa ile 0,2 km (0,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Family Süit, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x