Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos

Minho, São Jorge de Selho
Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos Genel
Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos Öne Çıkan Resim
Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos Dış Mekan
Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos Dış Mekan
Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos
Rua de Agrelos No 521 Minho, São Jorge de Selho

Guimarães bölgesindeki Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos konaklamanızda Guimaraes Alışveriş Merkezi ve Centro Internacional das Artes Jose Guimaraes ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Guimarães Sports Pavilion ile 3,9 mi (6,3 km) ve Igreja de Nossa Senhora da Consolacao e Santos Passos ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Paraíso dos Sabores, Encosta do Paraíso – Apartamentos Turísticos misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 Adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x