Encore Broadbeach

South East Queensland, Broadbeach
Encore Broadbeach Öne Çıkan Resim
Encore Broadbeach Dış Mekan
Encore Broadbeach İç Mekan
Encore Broadbeach Yerinde Yemek
Encore Broadbeach Yerinde Yemek
Image More +51 fotoğraf
Encore Broadbeach
36 Britannia Ave South East Queensland, Broadbeach

Encore Broadbeach misafirlere Gold Coast (Broadbeach) bölgesinde, Broadbeach Bowls Club Spor Kompleksi ve Broadbeach Beach ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire The Star Gold Coast ile 0,6 mi (1 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x